Uutisarkisto 2006-2007

MHL- LIIGA PYÖRÄHTI KÄYNTIIN - Lahtelaisjoukkueet voitokkaina

Mäntsälä Hockeyliigan toinen toimintakausi  aloitettiin lauantaina 23.9.Mäntsälän komeassa jäähallissa kahdella sarjaottelulla.Kauden avausottelussa lahtelainen Laiskat Linnut kohtasi Svengikiekon järvenpäästä.

Kummatkin joukkueet ovat liigatulokkaita. Joukkueet olivat melko tasavahvoja, mutta Laiskojen Lintujen maalintekotaito oli ainakin näin kauden alussa  tarkempi, ja se veikin otteluvoiton maalein 7 – 3.Laiskoista Linnuista tsempparipalkinnon sai Jarkko Jokinen ja Svengikiekosta palkittiin Pekka Holopainen.

Toisessa ottelussa viimevuoden liigamestari Shadows lahdesta sai vastaansa HC Klips joukkueen pääkaupunkiseudulta. Mestarijoukkue ei ollut yllätettävissä, vaikka se ei ollut ehtinyt käymään harjoituksissa kuin kolme kertaa ennen sarja-avausta. Perusvarmalla kenttä- ja hyvällä maalivahtipelillä ottelun voitto Shadowsille maalein 7 – 1. Raati palkitsi voittaja joukkueesta Joni Leinosen ja Klipsistä Johan Allenin.

Ensi lauantaina pelit jatkuvat kolmella ottelulla alkaen klo.10.10. Tervetuloa katsomaan.

I:N

Verso avasi voitolla  MHL pelinsä

Hirvihaaran Verso avasi heti ensimmäisessä pelissä voittosarakkeensa Mäntsälä Hockeyliigassa. Vastustajana ollut Orimattilan Pedot, viimevuoden liigakakkonen, hävisi ottelun 6 – 1. Kamppailu ehti vanheta vain 15 sekuntia kun Pedot siirtyi ottelussa 1 – 0 johtoon. Tasoitus tuli sitten 7 minuutin pelin jälkeen, ja ennen taukoa Verso maalasi vielä kerran.

Toisessa erässä Verso maalasi vielä 4 kertaa. Lopputulos 6 – 1 syntyi 3 sekuntia ennen loppuvihellystä. Versolla oli vahva joukkue vaikka moni pelimies oli ilmeisesti vielä pois tästä ottelusta. Asiantunteva raati palkitsi Versolta Toni Lestelinin ja Pedoilta Esa Merosen.

Seuraavassa pelissä Askolan Indians hävisi tiukassa ja hyvätasoisessa pelissä Hyvinkään Stormille maalein 3 – 5. Palkinnot pokkasivat tässä pelissä voittajajoukkueesta Toni Ruotsalainen ja Askolan joukkueesta Tommi Masalin.

Lauantain kolmannessa pelissä Järvenpääläinen Kolmosketju teurasti vain 8 pelaajalla matkaan lähteneen Klaken Klaukkalasta maalein18 – 5. Lestin lahjakortit menivät tässä pelissä Klaken Ismo Pehkoselle ja Kolmosketjusta herkuttelemaan pääsee Harri Hirviniemi.

Tulevana lauantaina 7.10. pelit jatkuvat paikallisderbyllä Tigers vastaan Gentlemen klo 10.10. Silloin otetaan miehestä mittaa. Tigers esittelee silloin uuden vahvistuksensa. Suomen tunnetuin salibandypelaaja Janne Tähkä yrittää pysäyttää G- miesten vauhtia taidokkailla kikoillaan.

I:N

MHL TULOKSIA 7.10.2006

Viime lauantaina Mäntsälä Hockey Liigassa pelattiin kaksi ottelua. Aamun avauksessa Gentlemen voitti Tigersin maalein 9 – 3. Ensimmäinen erä päättyi vielä tasalukemiin 2 – 2, mutta toisessa erässä Gentlemen meni menojaan. Osasyy tappioon selittyy sillä, että Tigesillä oli jostain syystä vain 7 pelaaja rivissä. Ottelun positiivisin yllätys olikin katsojamäärä, joita oli paikalla parhaimmillaan 80 henkeä, vaikka ajankohta oli tosiaan lauantaiaamu kello 10.00. Harrastekiekko kiinnosta kun oman kylän pelaajat pelailevat. G-miehistä palkittiin Kimmo Itkonen ja Tigersiltä Joel Carleman.

Toisessa ottelussa Klips voitti Svengikiekon 8 – 2. Svengikiekko aloitti maalinteon, mutta seuraavat kahdeksan maalia tekikin sitten Klips. Lopussa tuli vielä Svengin toinen maali.Raati palkitsi Klipsiltä Martti Illikaisen, ja Svengikiekolta Teemu Hyytiäisen.

Juha Virta ja Hannu Lundberg jakoivat oikeutta tasapuolisesti kummassakin ottelussa.

I:N

Verso jatkaa puhtaalla pelillä MHL-liigassa

Hirvihaaran Verson harrastekiekkoporukka otti toisen voittonsa MHL-liigan pelissä lauantaina 14.10 jäähallilla. Joukkuetta vastassa oli Askolan Indians. Verso siirtyi jo 3-0 johtoon, ennen kuin Indians heräsi peliin. Se tasoittikin ottelun 3 –3, mutta Verso takoi heti lukemat 5 – 3 joka oli ensimmäisen erän tulos. Toinen erä päättyi lukemiin 3 – 3 ja koko ottelu näin Versolle 8 – 6.

Versolta palkittiin 2 + 2 tehot saavuttanut Petri Mustalahti. Verson Toni Lestelin on myös mainittava , hänellä tehot 4 + 1. Askolan pojista Lestin lahjakortin sai 3 maalisyöttöä antanut Tomi Kallioinen.

Lauantain toisessa ottelussa Hyvinkään Storm löi Orimattilan Pedot. lukemin 7 – 3.

Kolmen maalin tekijä Juho Karjalainen palkittiin Stormilta ja kahden maalin isä Toni Järvinen Pedoilta.

I:N

MHL-TULOKSIA 28.10.2006 PELATUISTA OTTELUISTA

Lauantaina 28.10.2006 Storm kohtasi Klaken, ja voitti ottelun selvin numeroin 7 – 1. Stormista palkittiin tällä hetkellä pistepörssiä johtava Olli Leppänen, Klakesta Toni Haapala.

Lauantain toisessa ottelussa Pedot voitti tasaisen väännön jälkeen Kolmosketjun 4 – 2.Petojen parhaana Lestin lahjakortin sai maalivahti Jyrki Vigren. Kolmosketjun palkittava oli Risto Hirviniemi.

Pyhäinpäivän aamun avausottelussa oli jo jännitystä ilmassa. Olihan vastakkain tämän lohkon ennakkosuosikit Gentlemen ja Liigan  viimevuoden mestari Shadows. Tiukka vääntö päättyi tasatulokseen 2 – 2. Ottelu osoitti että tällä kaudella käydään ennennäkemätön kamppailu MHL mestaruudesta.

Onhan toisessa alkulohkossa kaksi vahvaa joukkuetta, Verso ja Storm tiukasti ylempään loppusarjaan menossa. Myös päivän toinen ottelu oli tiukkaa vääntöä. Siinä Tigers löi Svengikiekon maalilla.

Ensi lauantaina jatketaan alkaen klo 10.10 kolmella pelillä.

I:N

Verso voittoon, Tigers ja Gentlemen hävisivät.

Mäntsälän Hockey Liigassa on taas pelattu suurella sydämellä ja sykkeellä monia jännittäviä pelejä.

Lauantaina 11.11  Hirvihaaran Verso kohtasi Klaken ja voitti ottelun maalein 8 – 3.Näin Verso porskuttaa sarjassa ilman tappioita. Samana lauantaina Storm Hyvinkäältä otti tiukan pelin jälkeen arvokkaan voiton Kolmosketjusta maalein 2 – 3. Päivän kolmannessa ottelussa Orimattilan Pedot rökitti Askola Indiansin selvin luvuin 7 – 2.

Seuraavana lauantaina 18.11 olikin tulessa kaksi Mäntsälän joukkuetta. Aamun ensimmäisessä ottelussa Lahtelainen Laiskat Linnut kohtasi Tigersin.

Linnut siirtyivät jo 1 - 3 johtoon ennen kuin Tigers muutaman hienon kuvion päätteeksi tasoitti 3 –3.

Erätauolle lähdettiin luvista 4 -  4.Toisessa erässä Laiskat Linnut terästäytyivät ja latoivat vielä 5 kertaa mustan kumilaatan Tigersin maalivahdin selän taakse. Tigers vastasi kahdella maalilla, näin loppulukemat 9 – 6 Linnuille. Tigersin tsempparina palkittiin Tommi Grönlund

Päivän toisessa ottelussa koettiin hienoinen yllätys, Gentlemen joukkueen hävitessä HC Klipsille maalein 2 – 4. Klips aloitti maalinteon heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. 13 sekuntia, niin kiekko oli jo G- miesten maalissa. Klips teki vielä toisenkin maalin ensimmäisessä erässä ja näin taukolukemat 0 – 2.

Klips siirtyi jo 3 – 0 johtoon ennen kuin Gentlemen sai kuparisen rikki. Klips rankaisi lähes heti tekemällä 4 – 1 ja siinä maalissa oli ns. ratkaisun makua. Gentlemen vielä kavensi 4 – 2, mutta siihen kiri tyssäsi. Ottelun suuri hahmo oli Klipsin maalivahti Lasse Ketola joka venyi uskomattomiin torjuntoihin, ja vei näin uskon vastustajalta. Hänet raati palkitsi ansaitusti joukkueensa parhaana. Hyvin pelasi kyllä koko joukkuekin.

Gentlemenistä palkittiin 1+1 tehot tehnyt Kimmo Itkonen.

I:N

Verso ja Gentlemen varmistivat ylemmän loppusarjapaikan

Lauantaina 25.11 aamun ensimmäisessä pelissä kohtasivat B-lohkon ehdottomasti kaksi parasta joukkuetta Hirvihaaran Verso ja Hyvinkään Storm. Verson pojat olivat saaneet päällensä juuri pakasta vedetyt uudet pelipaidat ja sukat , ja ilmeisesti niitä keskenään ihaillessa, Storm paukutteli reilussa kahdeksassa minuutissa taululle 0 – 3 lukemat. Paidat Verson pojilla olivat kuin Florida Panthersin, mutta peli ei. Kunnes alkoi tapahtumaan.

Ajassa 9.06 Verso kaventaa 1 – 3, mutta 2 minuuttia myöhemmin Stormin Tony Saarinen tekee toisen maalinsa ja vie Stormin 1 – 4 johtoon. Pelikello näytti 12.25 pelattua aikaa kun Toni Lestelin napautti Verson kavennuksen  2- 4 ja 16 sekuntia ennen erän loppua Miikka Mattila toi Verson jo maalin päähän kaventaen 3 – 4.

Toinen erä oli jo Verson selvää hallintaa. Syötöt napsahtelivat kohdalleen ja luistin liikkui.Myös Verson maalivahti Mike Vikman liimasi kiekot varmasti kiinni. Ajassa 7.20 toista erää Niko Heino tasoitti hienosti pelin 4 – 4. Verso sai vielä rangaistuslaukauksenkin, mutta siinä Jari Seppälä epäonnistui, kunnes 9 sekuntia rankkarin jälkeen ajassa 14.46 Kalle Hakala teki ottelun voittomaalin 5 - 4 Versolle. Stormista palkittiin Tony Saarinen ja Versosta voittomaalintekijä Kalle Hakala. Kummatkin joukkueet ovat varmistaneet pääsyn ylempään loppusarjaan.

Päivän toisessa ottelussa A –lohkossa pelaava lahtelainen Shadows varmisti myös paikkansa ylempään loppusarjaan voittamalla järvenpääläisen Svengikiekon 8 – 4.Ensimmäinen erä surfailtiin vielä tasaisesti, mutta toisessa erässä Shadows lisäsi sen verran vauhtia, että vastustaja tippui kyydistä. Lestin lahjakortit menivät Svengikiekon Juha Turuselle ja Shadowsin Anssi Liukkoselle.

Päivän viimeisessä matsissa kohtasivat A-lohkon joukkueet Mäntsälän Gentlemen ja lahtelainen Laiskat Linnut. Voitolla G- miehet varmistaisivat myös pelaavansa kevätkierroksella ylemmässä loppusarjassa. Jos edellisenä lauantaina Gentlemen herroilla oli vaikeuksia maalinteossa, niin nyt tätä ongelmaa ei ollut. Loppusummerin soidessa valotaululla lukemat 9 – 3  Gentlemen maalit ensin mainittuna, ja mahdollisuus koko liigan voittoon säilyi. Tappio olisi tiennyt G- miesten pelaavaan alemassa loppusarjassa sijoista 6 – 12. Raati palkitsi Gentlemenien Jarmo Elorannan ja Laiskojen Lintujen Timo Timosen.

Syyskauden otteluita on vielä kuusi jäljellä ja kummassakin lohkossa on vielä kolmas sija avoinna. Siltä paikalta pääsee viimeisenä pelaamaan kevätkierroksella ylemmässä loppusarjassa. Lohkojen kolme viimeistä pelaavat  keväällä alempaa loppusarjaa.

Viimeiset ottelut pelataan lauantaina 2.12 ja 9. 12. Ottelut alkavat klo 10.10 ja niihin on vapaa pääsy.

I:N

SHADOWS JA KOLMOSKETJU VOITTOIHIN MHL:SSA

Lauantaina 3.12 pelattiin  Mäntsälän Hockeyliigassa kolme ottelua. Aamun avauksessa Orimattilan Pedot kohtasi Klaken. Viime vuonna liigassa toiseksi tullut Pedot ei saanut vielä varmistettua ylemmän loppusarjan paikkaa, koska ottelu päättyi tasapeliin 3 - 3. Päivän viimeisessä ottelussa Kolmosketju rökitti Askolan intiaaneja luvuin 10 – 4. Näin Kolmosketju voittaessaan viimeisen ottelunsa ensi lauantaina Stormia vastaan, menisi ylempään loppusarjaan Petojen tilalle. Jännitettävää riittää siis viimeisiin peleihin asti.

Lauantain toisessa ottelussa Mäntsälän Tigers kohtasi viimevuoden liigamestari Shadowsin lahdesta. Tigers pelasi ensimmäisen erän todella vahvasti johtaen erätauolla peliä 3 – 2.Toisen erän toisella minuutilla Pertti Piironen teki toisen maalinsa ja siirsi Tigersin jo 4 – 2 johtoon. Hätäisimmät alkoivat jo uumoilla yllätystä, mutta jälleen kerran lahtelaiset näyttivät taitonsa. Toisen erän puolessavälissä oli tilanne jo  4 – 4 . Ajassa 12.14 Shadows iski helpon alivoimamaalin ja siirtyi 5 – 4 johtoon. Tässä kohtaa Tigersin peli jäätyi. Seuraavien 3 maaliin tekoon lahtelaiset tarvitsivat aikaa 58 sekuntia ja tilanne taululla 8 – 4. Erän lopussa kumpikin joukkue maalasi vielä kerran, näin loppulukemat olivat 9 – 5 Shadowsille.

Tigers pelasi erittäin lupaavasti puolitoista erää, se lupaa kevätkaudelle hyvää.

I:N

MHL ALKUSARJA PELATTU

Mäntsälän Hockeyliigassa on alkusarjan ottelut saatu pelattua.Yhteensä pelattiin 30 ottelua kahdessa lohkossa. Ylempään loppusarjaan pelasivat itsensä Shadows Lahdesta, Hirvihaaran Verso, Gentlemen Mäntsälästä, Storm Hyvinkäältä, Kolmosketju Järvenpäästä ja HC Klips.

Alempaan loppusrajaan jäivät Tigers, Pedot, Askola Indians, Svengikiekko, Laiskat Linnut ja Klake HC.

Pistepörssiä alkusarjan jälkeen johtaa 19 pisteellä Toni Lestelin Versosta. Samalla pistemäärällä toisena on Kolmosketjun Harri Hirviniemi. Fairplay tilaston kärjessä on Klake HC.

Alemassa loppusarjassa on jo pelattu ensimmäinen ottelukierros seuraavin tuloksin Tigers – Indians 1 – 4, Laiskat Linnut – Klake HC 10 – 9 ja Svengikiekko – Pedot 1 – 4.

Nyt sarja on ansaitulla joulutauolla. Sarja jatkuu 13.1. 2007.Tuloksia ja muuta mielenkiintoista löytyy MHL;n kotisivuilta www.mhl.fi/. Käy katsomassa.

I:N

MHL YLEMPI LOPPUSARJA PYÖRÄHTI KÄYNTIIN

Taistelu Mäntsälän Hockey Liigan voitosta alkoi kolmella kiivaalla kamppailulla lauantaina 13.1 Mäntsälän jäähallissa. Ylemmän loppusarjan avausottelussa viime vuoden mestaruutta puolustava Shadows näytti, että on varteenotettava mestariehdokas myös tänäkin keväänä. Voitto Kolmosketjusta maalein 10 – 8.Shadowsista palkittiin Tuutti Oso - Mikko ja Kolmosketjusta Aarre Husso.

Toisessa ottelussa Klips pääkaupunkiseudulta voitti  Hyvinkään Stormin tiukassa pelissä maalein 3 – 1.Ottelun suuria hahmoja oli Klipsin palkittu maalivahti Lasse Ketola. Stormin pelaajista Lestin lahjakortti ojennettiin Olli Leppäselle.

Päivän kolmannessa ottelussa oli sähköä ilmassa. Kohtasivathan siinä Mäntsälän omat joukkueet Gentlemen ja Hirvihaaran Verso. Verso lähti pienoisena ennakkosuosikkina peliin, olihan se voittanut alkusarjan lohkonsa ilman tappioita. Verson ”heikko” kohta oli kuitenkin alkusarjan peleissä ollut oman pään puolustaminen, vastustaja laittoi kiekon 23 kertaa Verson maaliin, kun taasen Gentlemenille tehtiin alkusarjassa vähiten maaleja vain 12.

Puolustuspelaaminen ratkaisi myös tämän ottelun. Peli aaltoili puolelta toiselle ja tilanteita nähtiin kummassakin päädyssä.Gentlemen puolusti kolmella kentällisellä kurinalaisemmin ja mv. Jani Schlobohm hoiti tonttinsa kiitettävästi. Tarkka ja liikkuva puolustus piti Verson liukkaat hyökkääjät kurissa, eivätkä he päässeet hurlumhei vauhtiin koko pelissä.

G-miehet kävivät tekemässä Verson päädyssä tarvittavat maalit ja veivät voiton lukemin 4 – 1.Palkitut pelaajat tässä pelissä olivat Gentlemenin  mv. Schlobohm ja Versolta Miikka Mattila.

Ensi lauantaina taas jatketaan, silloin on alemman loppusarjan joukkueiden pelipäivä.Ensimmäinen ottelu alkaa kello 10.10 Tervetuloa katsomaan.

I:N

Mäntsälän joukkueille tappioita MHL - liigassa

Vain Tigers ylsi voittoon

Lauantaina 20 tammikuuta pelattiin MHL - liigan alemman loppusarjan ottelukierros. Lahtelainen Laiskat Linnut rökitti toisen eläinlauman Orimattilan Pedot pesäpallolukemin 10 – 2.Myös toisessa ottelussa tehtailtiin paljon maaleja. Askolan Indians voitti Svengikiekon järvenpäästä maalein 8 – 4. Päivän viimeisessä pelissä mäntsäläläinen Tigers avasi voittotilinsä Klaukkalan Klaken kustannuksella. Tigers vei ottelun  lukemin 3 – 1.

Viime lauantaina 27.1 pelattiin ylemmän loppusarjan toinen kierros. Aamun ensimmäisessä pelissä kohtasivat Hirvihaaran Verso ja Shadows lahdesta. Versolle voitto olisi tärkeä, koska se hävisi ensimmäisen pelinsä. Shadows aloitti kuitenkin maalinteon ja siirtyi 2 – 0 johtoon ennen kuin Verso pääsi kaventamaan Tauolle mentiin Shadowsin johtaessa 4 – 2. Shadowsin ensimmäisen erän hahmo oli 3 maalia tehnyt Joni Leinonen. Toinen erä alkoi Verson painostuksella, ja ennen kuin kokonaispeliaikaa oli pelattu 25 min oli peli tasan 4 – 4.Sitten alkoi Shadowsin Kristian Karppanen show ja peli yhtä - äkkiä 4- 7 Shadowsille. Lopussa kummatkin joukkueet tekivät vielä maalin  näin peli päättyi Verson tappioon 5 – 8. Versosta palkittiin varmasti pelannut puolustaja Jukka Jonninen ja Shadowsista Kristian Karppanen. Kahden pelatun kierroksen jälkeen Verso on sarjan viimeisenä kahden tappion rasittamana. Melkoinen yllätys alkusarjan B lohkon voittajalta.

Päivän toisessa ottelussa Mäntsälän Gentlemen kohtasi Hyvinkään Stormin. Tässäkin ottelussa vieraat menivät kahden maalin johtoon ennekuin Mäntsälän pojat kavensivat Erätauolle liuttiin numeroissa 1 – 3 Stormille. Toisessa erässä jäähyilttiin ja käytiin hieman kuumana puolin ja toisin. Maalejakin saatiin aikaiseksi ja lopputulos valotaululla päätössummerin soidessa Gentlemen 2 Storm 5. Voittajajoukkueesta palkittiin maalivahti Petri Isometsä ja G –miehistä Lestiin syömään pääsi hyvin pelannut Kimmo Itkonen.

Päivän viimeisessä ottelussa kohtasivat Klips ja Kolmosketju. Hieman yllätykseksi Kolmosketju voitti vaikka oli pelin alussa jo 3 – 0 tappiolla. Loppunumerot Kolmosketjulle 7 – 6. Voittajista palkittiin Pitkänen Ville ja  Klipsisitä Henry Flinck.

Ensi lauantaina 3.2 taas jatketaan alemman loppusarjan peleillä. Silloin saadaan tietää sekin  pelaako Tigers tällä hetkellä ns. voittoputkessa, kun vastaan asettuu Orimattilan Pedot. Ottelut Mäntsälän jäähallissa alkavat klo. 10.10. Tervetuloa katsomaan.

I:N

TIGERS RAATELI PEDOT

Mäntsäläläinen Tigers  voitti Mäntsälän Hockeyliigan alemman loppusarjan ottelussa Orimattilan Pedot maalein 5 – 2. Viime lauantaina pelattu ottelu alkoi Petojen painostuksella, ja se menikin 1 - 0 johtoon kun peliä oli pelattu 4.50. Pelikello pysäytettiin Petojen toisen maalin johdosta ajassa 7.24. Tigers yritti kyllä  kovasti, mutta maalinteko ei onnistunut. Samoin kiekkoa kuljetettiin yksin aivan liikaa. Tigers sai kuitenkin ansaitun kavennusmaalin ajassa 18.14.

Toinen erä olikin sitten Tigers näytöstä. Koko joukkue pelasi hienosti, Pääkapellimestareina touhusivat Lehikoinen, Grönlund, Ankkuri kenttä, jotka takoivat yhteensä 9 tehopistettä. Myös mv. Mikko Kallio pelasi hienon toisen erän, pelastaen pari ns. varmaa maalia. Pedoista palkittiin Matti Muhli ja Tigersistä Marko Ankkuri.

Päivän muissa otteluissa Klake hävisi Indians Askolalle 3 – 6. Viimeisessä ottelussa Laiskat Linnut voitti Svengikiekon  4 – 8. Tässä ottelussa Lintujen parhaana palkittiin 5 maalia tehnyt Toni Timonen.

Lauantaina 10.2 jatketaan ylemmän loppusarjan peleillä. Tällöin on jo play off tunnelmaa. Gentlemenin ja Verson on pakko voittaa säilyttääkseen mahdollisuudet koko liigan voittoon. Ottelut alkavat klo. 10.10 ja niihin on vapaa pääsy. Tervetuloa seuraamaan alueen parasta harrastekiekkoa.

I:N

MHL – Ylemmän loppusarjan tiukkaa vääntöä 10.2.2007

Lauantaina 10.2 pelattiin kolme ylemmän loppusarjan tiukkaa peliä.Aamun avauksessa Hyvinkään Storm kohtasi Kolmosketjun Järvenpäästä. Ottelu oli tiukkaa vääntöä puolin ja toisin. Ensimmäisen erän jälkeen Storm johti 1 – 0. Toista erää kului vain 20 s kun Storm maalasi toistamiseen, tilanne näin 2 – 0. Kolmosketju kavensi 2 – 1, mutta 19 sekuntia ennen loppua Storm niittasi tyhjiin 3 – 1. Stormilta palkittiin loistavasti pelannut  mv. Veli – Petteri Ovaska ja kolmosketjulta Tuomas Mustonen.

Toisessa pelissä Hirvihaaran Verso kärsi jo kolmannen perättäisen  tappionsa. Nyt HC Klips pyöritti Versolaisia lukemin 4 – 6.Samalla hävisivät Verson mahdollisuudet pelata MHL - finaalissa. Ottelu oli tasainen ja jännittävä, mutta Verson pojat ei saaneet kiekkoa maaliin hyvistäkään tilanteista. Versolta lahjakortin pokkasi Jarmo Kuortti ja Klipsiltä Esa Nyrhinen.

Päivän viimeisessä pelissä viimevuoden MHL - voittaja Shadows Lahdesta näytti taas osaamistaan. Mäntsälän  Gentlemenit eivät yrityksestään huolimatta pystyneet pysäyttämään lahtelaisten voittokulkua. Ottelu päättyi 7 – 4 lahtelaisille. Joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan, ja on kaikella todennäköisyydellä 31.3 pelattavassa MHL – liigan loppuottelussa, toisena joukkueena. G- miehilläkin on pieni mahdollisuus vielä finaaliin, tai ainakin pronssiotteluun. Ottelussa palkittiin voittajilta 3+1 tehot tehnyt Kristian Karppanen, joka on aivan hurjassa vedossa. Mäntsälän pelaajista lahjakortin Lestiin sai Veli – Petteri Seppälä.

Ensi lauantaina 17.2.2007 jatketaan alemman loppusarjan peleillä. Ottelut alkavat klo 10.10

I:N

TIGERSILLE KOLMAS PERÄKKÄINEN VOITTO

Mäntsäläläinen Tigers otti kolmannen  peräkkäisen voittonsa MHL- liigan alemman loppusarjan ottelussa. Lauantaina 17.2 pelatussa pelissä Svengikiekko Järvenpäästä hävisi tiukan ottelun maalein 3 – 2. Voitolla Tigers säilytti mahdollisuutensa pelata alemman loppusarjan finaalissa. Tigersin tehomiehinä ottelussa kunnostautuivat Tommi Grönlund 2+0, Heikkinen Veli-Pekka 1+0. Myös Petri Lehikoinen ja Kimmo Nikander saivat syöttöpisteen. Kokonaisuutena voidaan sanoa koko joukkueen onnistuneen.hyvin.

Lauantain muissa otteluissa Laiskat Linnut voitti Askolan Indiansin murskaavasti 8 – 1 ja Orimattilan Pedot hävisi Klakelle maalein 4 – 7.

Seuraavan kerran kiekko putoaa jäähän näissä merkeissä 3.3 klo 10.10 ylemmän loppusarjan kolmella ottelulla.

I:N

MHL – LIIGA: GENTLEMEN VOITTOON, VERSOLLE MURSKATAPPIO

Lauantaina 3.3 toiseksi viimeisellä sarjakierroksella MHL – liigassa ratkesi kaksi asiaa.Sarjan finaaleissa ja mestaruudesta pelaava toinen joukkue on Shadows Lahdesta.Finaalipaikka varmistui kun se voitti Klipsin maalein 6 – 3. Klipsiltä palkittiin Sami Kettunen ja lahtelaisista Mika Nyman. Toinen varma asia on että Hirvihaaran Verso pelaa ylemmän loppusarjan jumbofinaalissa.Viides perättäinen tappio luvuin 2 – 9 Hyvinkään Stormille sinetöi asian, jo ennen viimeistä kierrosta. Toni Lestelin palkittiin Versolaisista ja Tony Saarinen Stormilta.Storm on hyvin vahva ehdokas toiseksi finalistiksi, tasapeli Shadowsista riittää ensi lauantaina varmistamaan finaalipaikan. Gentlemen voitti 6 – 1 Kolmosketjun, ja voi vielä elätellä pientä toivoa finaalipaikasta. Ratkaisut eivät ole kuitenkaan enää omissa käsissä. Pronssipeliin on vähintään paikka, jos voittaa viimeisen pelinsä HC Klipsiä vastaan G- miehistä palkittiin Mika Mattila ja Kolmosketjusta Henrik Pietarinen. Ensi lauantaina 10.3 jatketaan kahdella alemman ja yhdellä ylemmän loppusarjan peleillä

I:N

MHL:  HYVINKÄÄN STORM VARMISTI FINAALIPAIKAN

Storm Hyvinkäältä varmisti MHL - liigan finaalipaikan voittamalla jo aiemmin finaalin itsensä pelanneen Shadowsin lahdesta. Tiukka, mutta kuitenkin lievästi Stormin hallinnassa pelattu ottelu päättyi 5 – 3 hyvinkääläisten voittoon. Ottelussa näki että Stormin pelaajilla oli selkeä halu voittaa ja selvittää näin itsensä suoraan loppuotteluun. Tappio olisi voinut suistaa joukkueen pronssipeliin. Nyt kummatkin joukkueet voivat aloittaa keskittymisen suuren finaalitapahtumaan joka pelataan jäähallilla 31.3.

Päivän kaksi muutakin ottelua olivat tasaisia. Niissä pelattiin alemman loppusarjan sijoituksista. Askolan Indians otti ison askeleen kohti alemman loppusarjan ns. pikkufinaalia pelaamalla Orimattilan Petojen kanssa tasan 3 – 3.Pedot jäi tappion myötä pelaamaan koko liigan jumbofinaaliin sijoista 11- 12. Vastustajaksi Pedoille asettuu Svengikiekko Järvenpäästä. Svengikiekon 10 tappio maalein 3 – 4 HC Klakelle sinetöi asian.

Alemman loppusarjan sijoitusottelut pelataan 24.3. Ensi lauantaina vihoviimeinen sarjakierros jäähallilla kello 10.10 alkaen