Uutisarkisto 2010-2011

15.7.2010

Lopen Lätkä vei mestaruuden 2010

Lopen Lätkä West voitti tämän kauden MHL mestaruuden. Loppuottelussa se voitti Hyvinkään Lepakot maalein 5 – 3. Loppi oli erittäin hyvin valmistautunut otteluun, ja se aloitti pelin vahvasti. Joukkue luisteli ja karvasi kovalla sykkeellä, ja Lepakot joutuivat heti alussa altavastaajaksi. Samoin Loppi käytti Lepakoiden jäähyt hyväkseen, ja he tekivätkin jokaisesta ylivoimasta ensimmäisessä erässä maalin. Tauolle lähdettiin 3 – 1 Lopen johtaessa. Toinen erä oli hieman tasaisempi, ja siinä kumpikin joukkue teki kaksi maalia. Näin päädyttiin siis loppunumeroihin 5 – 3 .

Loppi ei hävinnyt koko kautena peliäkään, eli voitto meni aivan oikealle joukkueelle. Joukkue on hienoja harrastekiekkoilijoita täynnä, joille rehti pelaaminen on kaiken tärkein. Nyt sen hienoksi kruunuksi, he saivat komean kiertopalkinnon vuodeksi seuran nimiin.

Pronssiottelussa Gentlemen hävisi lahtelaiselle Shadowsille maalein 3 – 0. Shadows oli selvästi parempi kuin Mäntsälän joukkue, joka oli aseeton lahtelaisten kivikovan puolustuksen pihdeissä.

Viidenneksi tuli Orimattilan Pedot sen voittaessa Hirvihaaran Verson suurinumeroisesti 7 – 2.Versolle siis kuudes tila.

A-lohkon paras pistemies on Tuomo Oksanen Pedoista. Koko liigan paras pistemies on helläkätinen Tomi Timonen lahtelaisesta Mallas Stars joukkueesta.