Ajankohtaista

Alkusarjassa on 13 joukkuetta. Jokainen joukkue pelaa 5 peliä alkusarjassa. Lätkä Original on poikkeus. Joukkue pelaa 6 peliä ja joukkueen peliä Petoja vastaan ei huomioida tilastoihin. Jatkosarjat muodostuvat alkusarjan sijoitusten mukaan. Kuusi 6 parasta joukkuetta pelaavat Liigassa MHL:n mestaruudesta . Sarjassa pelataan finaalit. Seuraavat seitsemän 7 joukkuetta pelaa Divarissa täyden kierroksen. Sarjassa ei pelata finaalipelejä.
Ohjelma on päivitetty ottelukalenteri välilehdelle. Sarjassa on huomioitava, että Lätkä Original pelaa yhden ylimääräisen pelin. Pelistä Petoja vastaan ei Lätkän joukkueelle lasketa pisteitä sarjataulukkoon.
Loppukauden ohjelmaa on päivitetty. Ohjelman päivittämiseen on kaksi syytä. Lopella halutaan pelata perinteinen ulkoilmapeli ja Mäntsälän jäähalli suljetaan maaliskuun lopussa laajennuksen ja remontin takia. Joukkueen johtajat olkaa yhteydessä, jos muutos ei käy teille!
Kaudelle 2018 - 2019 ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneille oukkueille ilmoitetaan toukokuun aikana. .
Muistutus joukkueen vetäjille ja pelaajille peleissä tarvittavista varusteista
kts. Ottelukalenteri
Pelit HKK-Indians ja Beer Bears-Lätkä Original vaihtavat paikkaa. eli pelit pelataan seuraavasti Peli su 5.3.2017 klo 11:25-12:30 Beer Bears - Lätkä Original sekä peli su 12.3.2017 klo 10:05-11:10 HKK - Indians
Pieni muutos otteluohjelmaan
RSS ATOM