Ajankohtaista

Jäävuorot muuttuvat lauantaina Mäntsälän jäähallissa. Vuorojen muutos vaikuttaa myös MHL peliaikoihin. Pelit aikaistuvat 0,5 tuntia. Peliajat on päivitetty ottelukalenteriin.
Maalivahtipörssi (19.9.2013)
Muista jos joukkueeltasi puuttuu maalivahti niin voit kysellä maalivahtipörssin maalivahdeilta. Tällä hetkellä pörssiin on ilmoittautunut vasta yksi maalivahti.
Ottelukalenteri on päivitetty kolmen kierroksen osalta. Tarkoitus on pelata joulun ja muutenkin hallin käytön kannalta hiljaiseen aikaan joitakin pelejä pois. Selvitän miten hallissa on vapaata ja teen jatko-ohjelman heti kun lisätietoa.
Ensimmäiset pelit pelataan lauantaina 21.9 klo 10:15 alkaen
Sarjaan ilmoittauminen on päättynyt. Määräaikaan mennessä sarjaan ilmoittautui 16 joukkuetta. Lisää tietoa sarjasta joukkueille tulee heinäkuun puolen välin jälkeen. Nyt vietetään hetki kesälomaa.
Shadows voitti loppuottelun selkein numeroin 4 - 1
Ice Bears voitti pronssi-ottelussa Gentlemennin 6 - 2
Kolmosketju varmisti alasarjan voiton lauantaina. Kolmosketju voitti myös alasarjan fairplayn.
Muistutus joukkueille! Pelin jälkeen joukkueet huolehtivat vaihtoaition siistiksi. Liian usein toimitsijat joutuvat siivoamaan vaihtoaition pelien jälkeen. Jos meno jatkuu samanlaisena niin vaihtoaition epäsiistiksi jättänyt joukkue saa ylimääräisen siivousmaksun.
RSS ATOM