Ajankohtaista

Ottelukalenteri päivitetty tammikuulle
Porvoon ToBK ja Lahti Stags on varmistanut loppukaudeksi paikan Liigasta. Loput neljä joukkuetta varmisttu kahden viikon aikana. Samalla on varmistunut, että Tigers, Beer Bears, Boys ja Pedot pelaavat loppukauden divarissa. Loput kolme joukkuetta selviää kahden viikon aikana. Ottelukalenteriin on päivitetty jatkosarjojen ensimmäiset pelit.
Alkusarjassa on 13 joukkuetta. Jokainen joukkue pelaa 5 peliä alkusarjassa. Lätkä Original on poikkeus. Joukkue pelaa 6 peliä ja joukkueen peliä Petoja vastaan ei huomioida tilastoihin. Jatkosarjat muodostuvat alkusarjan sijoitusten mukaan. Kuusi 6 parasta joukkuetta pelaavat Liigassa MHL:n mestaruudesta . Sarjassa pelataan finaalit. Seuraavat seitsemän 7 joukkuetta pelaa Divarissa täyden kierroksen. Sarjassa ei pelata finaalipelejä.
Ohjelma on päivitetty ottelukalenteri välilehdelle. Sarjassa on huomioitava, että Lätkä Original pelaa yhden ylimääräisen pelin. Pelistä Petoja vastaan ei Lätkän joukkueelle lasketa pisteitä sarjataulukkoon.
Loppukauden ohjelmaa on päivitetty. Ohjelman päivittämiseen on kaksi syytä. Lopella halutaan pelata perinteinen ulkoilmapeli ja Mäntsälän jäähalli suljetaan maaliskuun lopussa laajennuksen ja remontin takia. Joukkueen johtajat olkaa yhteydessä, jos muutos ei käy teille!
Kaudelle 2018 - 2019 ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneille oukkueille ilmoitetaan toukokuun aikana. .
Muistutus joukkueen vetäjille ja pelaajille peleissä tarvittavista varusteista
kts. Ottelukalenteri
RSS ATOM